Walikota, PNS, Disnaker, Semuanya Waduk!

Walikota, apanan manehteh dipilih ku urang. Terus urang ngadu ka maneh. Lain menta duit urang teh. Tapi ngalaporkan aya hiji dunungan nu jelas nyata-nyata teu eucreuk. Naha teu diwaro atu Walikota.

Panan Walikota teh boga kawasa. Kari tunjuk terus rajia. Mun teu percaya, tanyakeun we ka kabeh pembantuna. Ai si dunungan baleg teu.

Kaduhung aing milih maneh Walikota. Yeuh para pembaca, simkuring lain black campaign deuk ngagogoreng Walikota. Kuring mah deuk masihan terang we ka araranjeun, gening kie Walikota teh ka kuringmah. Sakeluarga kuring milih Walikota.

PNS jeung Disnaker oge saruana. Waro atu euy. Panan pernah dirajia ku mararaneh teh. Naha lain diusut. Kalahkah balik-balik mawa amplop. Waduk sia, gaji lolong mararaneh kabeh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s